top of page

Wie we zijn

Zowel Martijn als Sabine hebben een hulpverleningsachtergrond, zo hebben wij beiden in de jeugdhulpverlening gewerkt en is Martijn ook ouderenadviseur geweest. We hebben een gezamenlijke gedrevenheid om mensen te helpen. Dit gecombineerd met onze ervaring maakt ons uniek in wat we doen. De Woonontzorger staat graag voor u klaar.

Hardware tools

Hoe we werken

Materialen en hulpmiddelen

In overleg bepalen we of u zelf de materialen en/of hulpmiddelen aankoopt of dat De Woonontzorger dit voor u doet. We kunnen geen garantie geven op de materialen en hulpmiddelen die u zelf heeft ingekocht. Als wij materialen voor u inkopen dan brengen we de tijd in rekening die daarvoor nodig is.  

Uitvoeringsafspraken:

Om misverstanden achteraf uit de weg te gaan maken wij voor al ons werk duidelijke afspraken, zowel over de prijs als over de uitvoering. Voor een aantal werkzaamheden, zoals het plaatsen van hulpmiddelen, hanteren wij vaste tarieven. Bij complexere werkzaamheden krijgt u van ons in eerste instantie een inschatting van de kosten. Indien akkoord krijgt u een  vrijblijvende offerte. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.  

Na het uitvoeren van de klus ontvangt u van ons een (digitale) factuur.

Stappenplan

Verfrol

Stap 1

U neemt contact met ons op via telefoon of email. Indien gewenst kan ook een mantelzorger of ergotherapeut contact met ons opnemen.

ladder

Stap 4

We spreken met u af wanneer we de werkzaamheden uitvoeren. 

heerser

Stap 2

We komen indien nodig bij u thuis of bespreken uw wensen telefonisch. We bespreken wat De Woonontzorger voor u kan betekenen.

schroeven

Stap 5

We melden ons bij u in herkenbare De Woonontzorger kleding. We kunnen ons te allen tijde legitimeren. De Woonontzorger voert de werkzaamheden uit en laat de ruimte schoon en netjes achter. 

Boren

Stap 3

We maken vooraf duidelijke afspraken over prijs en uitvoering. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Veiligheidsbril

Stap 6

Als de werkzaamheden voltooid zijn lopen we gezamenlijk de werkzaamheden na. Heeft u achteraf nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

bottom of page